Все статьи / Архитектура / Ворота, лестницы, двери и окна / Гільйотинні Системи Скління Geliotina
25 июня 2021

Гільйотинні Системи Скління Geliotina

Гільйотинні Системи Скління Geliotina

#Гільйотинні #Системи #Скління #Geliotina

Якщо ви підбираєте практичний спосіб огородження відкритих приміщень ресторанів, терас і веранд, тоді гільйотини скління GILIOTINA - саме те, що вам потрібно.

Автоматичне панорамне скління типу гільйотини GILIOTINA являє собою систему, в якій скляні панелі пересуваються у вертикальній площині отвору за допомогою вбудованого електроприводу.

Управління пересуванням стулок відбувається за допомогою 1 або 5 - канального пульта дистанційного керування.

Залежно від обраного пульта управління і кількості засклених прорізів, управління пересуванням стулок в гільйотиною системі скління GILIOTINA може здійснюватися окремо для кожного отвору або до п'яти отворів одночасно.

Приміщення засклене системою GILIOTINA приймає більш респектабельний вигляд, на відміну від приміщень, закритих вініловими плівками з обмеженим терміном служби.

У цій системі передбачено декілька варіантів комбінації стулок. Завжди одна статична внизу і одна або дві рухомих зверху. Завдяки таким комбінаціям, власник приміщення може сам продумати варіанти провітрювання приміщення навіть в той момент, коли в ньому знаходяться люди. Для цього просто необхідно трохи спустити вниз верхні стулки за допомогою пульта.

Чому варто купити вертикально-розсувну систему GILIOTINA:

Зручність експлуатації

Це моторизована система, тому вона дозволяє легко і швидко реагувати на зміни погодних умов протягом усього дня одним натисканням кнопки пульта, зберігаючи при цьому панорамний вид.

Максимальне використання приміщення

При склінні тераси розсувними конструкціями стулки пересуваються в горизонтальній площині і не відкриваються всередину приміщення, займаючи частину простору. Це дозволяє максимально задіяти площа приміщення.

Управління мікрокліматом

При вертикальному розсувному склінні терас, балконів і веранд, ви можете провітрювати приміщення без заподіяння незручностей людям, які знаходяться всередині. Регулювання висоти провітрювання здійснюється за допомогою пульта.

Автоматична захист від вітру

Навіть коли панелі зрушені повністю вниз або на 2/3 висоти отвору, гості закладу вже захищені від продування вітром знизу і попадання пилу, задуває з вулиці.

Герметичність

Завдяки продуманій конструкції і багаторівневу систему ущільнювачів, ви будете надійно захищені від вітру, пилу, дощу і снігу.

Захист від злому

У заміському будинку або на літній терасі ресторану, де встановлено розсувне безрамне скління веранди і тераси, проникнути всередину можна, тільки розбивши загартоване скло. А для цього потрібно докласти максимум зусиль і створити навколо себе чимало шуму.

Якісні матеріали

В системі GILIOTINA використовуються виключно якісні алюмінієві профілю, армований сталевими нітьямі італійський ремінь і електропривод BEСKER виробництва Німеччини з обертовим моментом в 120 Н / М, що дозволяє встановлювати стулки великих розмірів.

Стійкість до вітрових навантажень

Завдяки використанню потовщених алюмінієвих профілів і профілю-підсилювача, можливий варіант з'єднання декількох отворів без установки розділових стовпів.

Економічний ефект

Особливо важливо для власників ресторанів, кафе, барів і піцерій. Ви отримаєте додатковий дохід, продовживши сезон експлуатації вашої тераси або літнього майданчика на 4 місяці або навіть цілий рік при використанні системи опалення.

Крім цього, тераси, де застосовувалося таке скління, відразу набуває більш респектабельний вигляд, на відміну від приміщень, закритих вініловими плівками з обмеженим терміном служби.

Скління тераси, веранди в будинку або котеджі від "Тепло та Затишок у Вашому Домі"

Вертикально-зрушення автоматична система GILIOTINA призначена для скління сезонних майданчиків ресторанів, кафе, піцерій і барів. Створення затишних засклених альтанок з мангалом, барбекю і грубкою. Ще один варіант застосування цієї конструкції підходить для панорамного скління на дачі, в будинку або котеджі, веранд приватних будинків.

Компанія "Тепло та Затишок у Вашому будинку" може виконати якісне сучасне скління веранди і тераси алюмінієвим профілем за найвигіднішими цінами.

Тепер комфортний і гарний відпочинок став ще доступнішим!

Дізнатися докладніше про всі особливості нашої продукції, вартості робіт під ключ можна, зв'язавшись з нашими фахівцями по телефону, вказаному в розділі «Контакти» або за допомогою форми зворотного зв'язку. Вони з задоволенням дадуть відповідь на всі ваші питання і допоможуть підібрати систему, максимально відповідну вашим очікуванням.

0980139049Sergei Vasilyevich Viber/WhatsApp

Наш сайт:https://remont-kr.zakupka.com

теги: гільйотинні системи скління, скління гільйотина, geliotina скління
https://youtu.be/UiAGPh3c9gQ