2 апреля 2013

Керамічна черепиця

Керамічна черепиця

Керамічна черепиця-класика елітної покрівлі. Повністю натуральний матеріал, виробляється з глини шляхом високотемпературного випалу, в процесі якого набуває унікальних властивостей - особливу міцність, водонепроникність, здатність підтримувати природну вентиляцію підпокрівельних приміщень за рахунок повітрообміну. Керамічна черепиця - це екологічно досконалий матеріал, вона не накопичує статичної електрики і не проводить струм, пожежобезпечна і не містить в своєму складі ніяких шкідливих домішок. Керамічна черепиця не схильна до впливу агресивних факторів зовнішнього середовища - їй не страшні контакти з кислотами, лугами або вуглеводневими продуктами. Дах з керамічної черепиці сприяє підтримці оптимального температурного режиму всередині будинку (або мансардного приміщення). 

  Довговічність черепичного даху - він не потребує ремонту і заміни понад 100 років, стільки скільки простоїть Ваш будинок. 

 Керамічна покрівля-це просто і красиво. Будинок під керамічною дахівкою - це практичне уособлення європейського способу життя. Величезна різноманітність форм і кольорів керамічної черепиці дозволяють знайти точне і неповторне дизайнерське рішення.