24 ноября 2020

Ключ до воріт в телефоні

Тепер відкривати ворота у двір чи в гараж можна не лише з пульта чи кодового замка, але за допомогою смартфона.

Компанія Hörmann сімейний німецький виробник автоматичних воріт та дверей, що має понад 80-річну історію і реалізував за цей час понад 20 мільйонів виробів.

Основними критеріями Hörmann є наступні:

1. Бездоганна якість продукції, що гарантує її експлуатацію довгі роки.

2. Впровадження сучасних технологій, новітніх розробок.

3. Безпечність для здоров’я людини та піклування про довкілля.

Українські забудовники вже понад 20 років користуються гаражними воротами, вхідними та міжкімнатними дверима цього німецького бренду. Фірмові салониHörmann є в кожному обласному центрі України, а також в інших містах.


Окрім воріт та дверей фірма пропонує сучасну високотехнологічну автоматику: швидкий і зручний електропривод SupraMatic, недорогий ProMatic, а також ProMatic Akku - привод для гаражів, не підключених до джерела живлення.

Важливою особливістю систем управління воротами Hörmann є функція Bluetooth, що дозволяє відкривати і закривати гаражні чи в’їзні ворота зі смартфона. Тобто можна заощадити кошти на купівлю декількох пультів ДУ для всіх членів родини. І тепер можна не боятися загубити пульт. А головне – це зручно і безпечно.    

Щоб запрограмувати привод на телефоні, потрібно завантажити безкоштовний додаток Hörmann BlueSecur на платформах Google Play чи App Store, здійснити прості покрокові налаштування згідно підказок - і вуаля! Ви насолоджуєтеся комфортом від використання гаражних воріт. Також за допомогою додатку Hörmann BlueSecur можна увімкнути освітлення в гаражі або відкрити вхідні двері, якщо вони оснащені автоматичним замком.

Перший користувач, що здійснив налаштування привода, має статус адміністратора. Він отримує електронний ключ безкоштовно. Якщо управління воротами будуть здійснювати кілька осіб, адміністратору потрібно закупити і роздати іншим користувачам додаткові ключі. Вартість комплекту з 5 ключів складає ~ 950 грн. (станом на 19.11.2020). Також є можливість надати іншим користувачам безкоштовні одноразові ключі терміном дії до 30 днів.  

Приймач Bluetooth, за допомогою якого реалізується функція керування воротами з телефону, серійно вбудований в електроприводи SupraMatic серії 4. Для приводів ProMatic цей приймач є опцією за доплату.

Проте Hörmann підготував для клієнтів подарунок:

при замовленні секційних воріт RenoMatic Planar або Decocolor, L-гофр в період з 10.10.20 до 31.12.2020 ми даруємо приймач Bluetooth.

Дізнайтеся більше про спеціальні пропозиції від Hörmann для українських клієнтів тут https://www.hormann.ua