Все статьи / Архитектура / Кровля и мансарда / Краща технологія для реконструкції перекриття
16 ноября 2020

Краща технологія для реконструкції перекриття

Реконструкція / Заміна перекриття

Сучасний розвиток технологій дозволяє вести реконструкцію об'єктів, скорочуючи матеріаломісткість, вартість і терміни без шкоди якості. Одним з відповідальних етапів реконструкції об'єктів є заміна міжповерхових перекриттів або плоскої покрівлі. Найкращим рішенням реалізації цих завдань є застосування збірно-монолітних перекриттів ТERIVA.



Замовити безкоштовну консультацію і розрахунок вартості перекриття можна на сайті https://perekritie.com.ua


Перекриття Теріва дозволяє:
-проводити заміну прогнивши деревянних перекриттів в будинках старого фонду;
-влаштовувати, або замінювати перекриття в висотних будинках;
-влаштовувати, або замінювати перекриття в ангарах і складських приміщеннях;
А також будь де, де потрібно влаштування, або заміна перекриття.


Перекриття ТERIVA монтується без спеціальної техніки. Кожен елемент перекриття переміщається по будівельному майданчику вручну за рахунок малої ваги. Особливо важливо відзначити, що монтаж такого перекриття ведеться без розбору покрівлі.

Підготовчі роботи також не значні. У несучих стінах робляться штроби, як правило, вони проходить по периметру будівлі в місці кріплення старих балок перекриттів. Глибина штроби становить від 8 до 11 см. Цього достатньо для опори балок Teriva. Згодом між балками укладаються легкі пустотілі блоки, формуючи незнімну опалубку для бетону. У штробах додатково прокладається арматура розрахункового діаметра, як правило, 10-12 мм і конструкція заливається дрібнозернистим бетоном марки В25.

Таке технічне рішення може бути застосовано в будь-яких кам'яних будинках. Після заливки від перекриття на стіни будівлі передається  розподілене навантаження, забезпечуючи додаткову конструктивну жорсткість будівлі. Вага перекриття Teriva значно (на 30%) нижче монолітного, що істотно, тому що він впливає на фундамент будівлі.

Несуча здатність перекриття в середньому становить 400 кг / м2. Вона може істотно збільшена за бажанням замовника.

Якщо Ви хочете замінити згнилі дерев'яні перекриття , або пошкоджені монолітні і отримати надійне бетонне перекриття в старій будівлі - найкраще рішення - збірно-монолітне перекриття Теріва!


Більш детально ознайомитись з технологією ви можете на нашому сайті https://perekritie.com.ua , або подзвонити по телефону +38097-712-20-12, +38095-349-75-59.