Все статьи / Архитектура / Полы и потолки / Наливна підлога. Етапи системи.
26 января 2015

Наливна підлога. Етапи системи.

Наливна підлога. Етапи системи.

Наливна підлога включає у себе наступні етапи:

- створення 1-го максимально рівного цементного покриття;

- грунтування цементної стяжки;

- заливка базового шару;

- нанесення фінішного, декоративного тонкого шару відповідного кольору.

 наливна підлога

Залежно від того, наскільки деформована початкова поверхня підлоги, варто вибирати той чи інший вид наливної підлоги. Для початку це може бути стяжка, яка лягає більш товстим шаром і дозволяє приховати всі великі деформації і нерівності. Про те, як правильно розвести і покласти стяжку, можна дізнатися з Інтернету, такої інформації в мережі досить багато.

 

Після того, як стяжка покладена, проводиться наступний етап. Далі використовується наливна підлога для більш тонкого вирівнювання. Шар стає вже набагато тонше і дозволяє вирівняти залишкові невеликі похибки, що не змогла приховати стяжка.

 

Після цього етапу використовується фінішний шар наливної підлоги. Він досить рідкий. І дозволить добитися ідеально рівної поверхні. Варто знати, що будь яка рідка підлога досить швидко сохне, тому всі роботи потрібно проводити дуже швидко. Слід заздалегідь все підготувати, щоб потім не довелося виправляти ситуацію.

 

Для того, щоб вибрати якісну наливну підлогу, варто проконсультуватися з фахівцями. Саме вони підкажуть, який виробник виготовляє найбільш якісний товар, і який з них після проведення робіт вплине максимально ефективно на кінцевий результат. Крім того, наливні підлоги ідеально підходять для проведення системи «тепла підлога».

Источник: ТОВ "ГІТПЛЮС"