Все статьи / Материалы / Отделочные материалы / Новинки Alpina EXPERT– матеріали для справжніх експертів
29 июня 2021

Новинки Alpina EXPERT– матеріали для справжніх експертів

 

Alpina EXPERT – спеціалізована лінійка від бренду Alpina, матеріали якої розроблені з урахуванням всіх потреб та вимог майстрів. Це широкий асортимент матеріалів для малярів, приватних будівельників, штукатурів, а також професійних майстрів, які щодня виконують ремонтні роботи. Вже більше 7 років на ринку лакофарбових матеріалів України продукти лінійки Alpina EXPERT показують свої властивості тільки з найкращого боку та щоразу доводять майстрам свою надійність та якість.

Асортимент лінійки включає в себе фарби, ґрунтовки, штукатурки для різних сфер застосування, як для внутрішніх, так і для зовнішніх робіт. Випробувані на практиці рецептури матеріалів лінійки гарантують високу надійність та легке використання матеріалів.

Бренд Alpina представляє новинки в продуктовій лінійці - універсальні сухі суміші Alpina EXPERT на основі мінеральних компонентів. Вони не тільки підходять для основних робіт оздоблення внутрішніх та зовнішніх стін будівель, а й дають можливість якісно й за доступною ціною вирішити ряд питань з облаштування внутрішніх приміщень, наприклад облицювання плиткою.

 

Новинки Alpina EXPERT:

  • Фінішна мінеральна штукатурка Alpina EXPERT Mineralputz для зовнішніх і внутрішніх робіт. Склад підходить для фінішного декоративного оздоблення теплоізоляційних систем, бетону і старих мінеральних штукатурок із хорошою здатністю до навантажень. Суміш створена на основі високоякісного цементу, тому вона має виразний білий колір, а у якості в’яжучого до складу додано фіброволокна, які перешкоджають появі тріщин після висихання на поверхні.
  • Мінеральний клей для теплоізоляційних плит Alpina EXPERT Klebermörtel. Суміш підходить для кріплення плит пінополістиролу або мінеральної вати в системах зовнішнього утеплення будівель Alpina EXPERT.
  • Клеюча та армувальна суміш для плит теплоізоляції Alpina EXPERT Klebe- und Armierungsmörtel. Ця суміш вдосконалена завдяки включенню волокон, які дозволяють використовувати клей не тільки для кріплення теплоізоляційних плит до фасаду, але і для армування теплоізоляції із зовнішнього боку. Атмосферостійкість, водонепроникність і гідрофобність мінеральної суміші вдало поєднується з відмінною паропроникністю, що дозволяє застосовувати її у теплоізоляційних системах як на основі пінополістиролу, так мінеральної вати.
  • Цементно-вапняна суміш Alpina EXPERT Kalkzementputz Universal – матеріал, спеціально розроблений для вирівнювання поверхонь і підготовки основи під подальше нанесення фарби або фінішної штукатурки при зовнішніх та внутрішніх роботах.  
  • Мінеральний клей для керамічної плитки Alpina EXPERT Keramik Kleber підсилений модифікованими полімерами, тому вирізняється такими характеристиками, як водо- та морозостійкість, а також зручністю та легкістю в застосуванні.

 

Головні вимоги, які висувають майстри до матеріалів для внутрішнього та зовнішнього оздоблення – це простота застосування, надійність та тривалий термін служби, а також відповідність запланованим навантаженням і умовам використання. Ключові характеристики усіх продуктів професіональної лінійки Alpina EXPERT завжди чітко відповідають саме цим вимогам, адже найголовніше – зручність роботи для майстра та відмінний результат, що задовольнить замовника.

Саме тому бренд Alpina рекомендує використовувати для ремонтних робіт продукцію, властивості та рецептура яких підібрана технологами компанії і перевірена експертами та майстрами на практиці.

 

 

Контакти прес-центру:

Інна Денисюк

Фахівець з маркетингових комунікацій

Тел.: + 38 044 379 06 91,

Моб.: +38 067 403 79 87

E-mail: inna.denysiuk@caparol.ua

04112, Україна, м. Київ, вул. О.Теліги, 6, корпус 8.

Бізнес-центр «Форум Вест Сайд»

www.alpina.ua