Все статьи / Архитектура / Ворота, лестницы, двери и окна / Обираємо фаворита у Івано-Франківську! Гаражні ворота Alutech Classic vs Alutech Trend: порівняльна характеристика від brama-market.lviv.ua!
14 сентября 2017

Обираємо фаворита у Івано-Франківську! Гаражні ворота Alutech Classic vs Alutech Trend: порівняльна характеристика від brama-market.lviv.ua!

Гаражні ворота Alutech: головна проблема вибору

Якщо ви хоча б раз зіткалися з проблемою вибору, якщо витрачали власний час на те, щоб розібратися у різниці між двома продуктами, якщо помилялися при цьому – ця стаття написана саме для вас. Сьогодні компанія «БРАМА МАРКЕТ» розповість про різницю між двома популярними серіями гаражних брам – Алютех Класік і Тренд. Ми порівняємо переваги і недоліки, детально розповімо про особливості та зробимо висновок, який допоможе вам підібрати дійсно потрібну модель.


 

Каталог білоруських воріт можете продивитися на нашому сайті https://brama-market.lviv.ua/products/category/alutech-vorota-garazhni

Порівняльна характеристика секційних виробів

Давайте порівняємо головні особливості воріт на гараж та визначимо, чи є значна різниця між двома серіями.

 

Тренд

Класік

Товщина сендвіч-панелі (мм)

40

45

Матеріал фурнітури

Оцинкована сталь

Нержавіюча

Циклічність

15 тис. циклів

25 тис. циклів

Мінімальна перемичка

100 мм

Механізм балансування

Пружини розтягнення

Торсійні пружини

Коефіцієнт супротиву теплопередачі (м2С/вт)

0,74

1

Покриття

ПУР-ПА (20-25 мкм)

Малюнки панелей

5 типів

Максимальні розміри

3500 – ширина

6000 - ширина

 

ЦІКАВО ЗНАТИ!

Обидві серії володіють надійним захистом від защемлення пальців. Це є вимогою безпеки EN 12604. Саме тому ви можете бути впевнені, що ваші ворота з сендвіч-панелі гарантуватимуть вам захист і безпечну експлуатацію.


 

Прайс-лист на конструкції білоруського заводу

Якщо порівнювати вартість воріт на гараж від заводу Алютех, можна зробити висновок, що через наявність більш якісних і довговічних матеріалів серія Класік буде значно дорожчою. Загалом ціна гаражних воріт буде залежати від габаритів кожної окремої стулки: серія Тренд 2,5 на 2 м – 462 євро, Класік 3 на 2 м – 510 євро. Чим більшим буде розмір полотна, тим вищою становитиметься вартість: Trend3,5х2,2 м – 600 євро, Classic 5х2,5 м – 900 євро.

Дещо про виключні особливості

Захист від корозії. Фасад обох лінійок має шари ґрунтового та цинкового покриття товщиною 14-16 мкм. Таким чином, полотно надійно захищене від агресивного впливу навколишнього середовища.

Монтаж у будь-який отвір. Ворота для гаражу від білоруського бренду можна встановити у приміщення із будь-якими особливостями: мінімальна перемичка повинна становити 100 мм. Можна використати стандартний, низький та високий тип монтажу.

Автоматичне керування. Електроворота – це найбільш популярний тип секційних брам. Дистанційне керування спрощує процес експлуатації та економить ваш час.

Так, автоматика для гаражних воріт може бути у комплекті, часто заводи пропонують власні двигуни. Або ви можете придбати італійські приводи Faac, Came, Nice. Вони адаптовані до роботи у кліматичній зоні Східної Європи, доказана їхня спроможність працювати навіть у екстремальних погодних умовах, тому їх легко можна встановлювати навіть у високогірних регіонах.

Декор воріт. Білоруський виробник пропонує на вибір 5 малюнків полотна та 13 стандартних відтінків (у тому числі 3 кольори «під дерево»): білий, беж, сірий, синій, коричневий, зелений, червоний і т.д.

Де купити автоматичні ворота у Івано-Франківську?

Приходьте до нашого офісу, який ви знайдете у своєму місті. Наші консультанти будуть раді ознайомити вас з виставковими зразками секційних і гаражних ролет, автоматики, шлагбаумів, відкатних воріт тощо.

ПРОПОЗИЦІЯ ТИІЖНЯ від компанії «БРАМА МАРКЕТ» Івано-Франківськ: купуйте секційні брами у комплекті з автоматикою – та отримуйте знижку 150 євро! Тільки з 14 по 21 вересня 2017 року!