Все статьи / Материалы / Кровельные материалы / Практичні рішення з NICOBAND
30 апреля 2013

Практичні рішення з NICOBAND

Практичні рішення з NICOBAND

Стрічка герметик NICOBAND фактично являє собою звичний і всім відомий будівельний скоч. Але має низку відмінних переваг таких як: товстий герметичний бітумний шар, що дозволяє не просто заклеювати стики, а саме герметизувати поверхні; висока механічна міцність; еластичність матеріалу; хороша адгезія з будь-якими будівельними матеріалами; довговічність; простота застосування; стійкість до негативних впливів.

У серії NICOBAND на даний момент представлені три марки:

NICOBAND - захищена алюмінієвим покриттям і підходить для використання поза приміщеннями. Колірна гамма стрічки відповідає найпоширенішим відтінкам покрівельних покриттів, а нижня самоклеюча поверхня забезпечує надійну приклейку до різних поверхонь.

NICOBAND DUO - двостороння самоклеюча бітумно-полімерна стрічка для герметизації і склеювання поверхонь. Ідеально підходить для гідроізоляції прихованих швів профільованих мембран і покрівельних покриттів, приклеювання теплоізоляції, гідроізоляції стиків труб. Стрічка-герметик NICOBAND ДУО незамінна там, де необхідно гідроізолювати щільно прилягають один до одного поверхні. Вона виконує одночасно дві функції - склеює поверхні по всій площі зіткнення і надійно герметизує зазор між ними. При цьому ізоляцію можна виконати в будь-якому важкодоступному місці.

NICOBAND INSIDE - самоклеюча герметизуюча і гідроізолююча стрічка. Має широке застосування при ремонті і будівництві внутрішніх приміщень, а також систем вентиляції, холодних трубопроводів. Виконує функцію паро-гідроізоляції монтажних швів. Завдяки верхньому захисному шару з нетканого поліпропілену можна робити укладання керамічної плитки прямо на стрічку-герметик, без застосування захисної стяжки. Стрічка-герметик ідеально підходить для пристрою примикання до стін і інших виступаючих частин при гідроізоляції підлог внутрішніх приміщень.

Ширина стрічки може становити 5см, 7,5 см, 10см, 15см, 20 см, 30 см, довжина - 3м і 10м. Колірна гамма представлена ​​наступними кольорами: сріблястий, сірий, червоний, коричневий і зелений.

Спосіб застосування

Поверхня повинна бути рівною, сухою і чистою. Відріжте стрічку необхідної довжини, видаліть захисну плівку, наклейте стрічку на потрібну ділянку і щільно її притисніть. Якщо температура нижче +5 ° С, необхідно витримати NICOBAND при кімнатній температурі не менше 12 годин. Застосування матеріалу при мінусовій температурі вимагає додаткового підігріву поверхні. Не рекомендується застосовувати стрічку на поверхнях з кутом нахилу> 55 ° і робочою температурою вище 80 ° С.

З стрічкою-герметиком NICOBAND швидкий ремонт течі, перестане бути проблемою.