Наше підприємство - виробник гідрофільтрів вже протягом більше 10 років.
Коли в Україну приїхали перші печі хоспери, саме тоді ми почали виробляти для них гідрофільтри. Бо якщо встановлювати піч-хоспер в ресторані без гідрофільтра, може виникнути пожежа.
Трохи згодом набули популярністі помпейські печі на дровах для піци. І тут також стали у нагоді гідрофільтри для вентиляції.
Потім ресторатори збагнули, що відкриті грилі та мангали - це прерогатива не лише заміських ресторанів та ресторанів у парках. Що мангал цілком спокійно можливо встановлювати у приміщенні, якщо до витяжки мангалу підключити гідрофільтр.
Зʼявлялися нові ресторани та заклади харчування інших форматів. Розвивався український ресторанний бізнес. І разом з ним розвивалося наше підприємство, спочатку спираючись на досвід світових виробників гідрофільтрів, а потім вдосконалюючи наші моделі гідрофільтрів і спираючись вже на власний досвід співпраці з українськими ресторанами.
З самого початку ми робили ставку на міцність і надійність конструкції, матеріалів та вузлів. Тому - нержавіюча сталь, італійські мотори, європейські комплектуючі. Тому постійна конструкторська робота та зміни в виробах.
Наш досвід гарантійного та постгарантійного обслуговування гідрофільтрів давав змогу виявляти, що зручно в користуванні, що завдає додаткових складнощів, що треба змінити чи покращити.
І конструкторський відділ постійно опрацьовував спостереження майстрів і побажання клієнтів.
Зараз ми перейшли на повну автоматизацію, щоб максимально виключити людський фактор.