1 июня 2021

Проєкт 2021 для ДТЕК Київські електромережі: Введено в експлуатацію 9 реклоузерів E.NEXT

Проєкт 2021 для ДТЕК Київські електромережі: Введено в експлуатацію 9 реклоузерів E.NEXT

В рамках співпраці з ДТЕК Мережі, в травні 2021 року Компанія E.NEXT-Україна встановила 9 реклоузерів E.NEXT та провела пусконалагоджувальні роботи для ДТЕК Київські електромережі. В ході встановлення реклоузерів було проведено реконструкцію повітряних ліній електропередач та встановлено нові опори.

Реклоузери є одним із базових елементів системи SmartGrid, вони призначені для секціонування повітряних ліній. Встановлення реклоузерів в мережах 6-35 кВ дозволяє:

  • суттєво зменшити час на ліквідацію аварійних відключень;
  • зменшити втрати електроенергії у мережах;
  • покращити якість енергопостачання споживачів.

Таким чином, скорочується час відсутності електричної енергії у споживачів та поліпшується якість наданих послуг. Тобто покращуються показники надійності електропостачання SAIDI (індекс середньої тривалості довгих перерв в електропостачанні) та SAIFI (індекс середньої частоти довгих перерв в електропостачанні).

Багаторічний досвід фахівців E.NEXT-Україна у галузі встановлення реклоузерів, забезпечив проведення монтажних та пусконалагоджувальних робіт у найкоротші терміни. Реклоузери успішно підключені до SCADA-системи General Electric.

Далі більше!

Все буде E.NEXT