21 июля 2022

Захист від коливань напруги — хороша інвестиція чи марна трата грошей?

Захист від коливань напруги — хороша інвестиція чи марна трата грошей?

Через застарілу інфраструктуру системи енергопостачання коливання напруги в мережах — явище, що зустрічається повсюдно. Стрибки напруги згубно впливають на підключені електроприлади і можуть вивести їх з ладу. Щоб захистити побутову техніку від поломок, необхідний захист мережі від перепадів напруги. Для такого захисту використовуються прості та надійні прилади — реле контролю напруги. Дуже актуальна покупка цього приладу для будинків та квартир зі старою електропроводкою, там, в основному, напруга завжди знижена, і її не вистачає для нормальної роботи пральної машини, мікрохвильової печі або, наприклад, кондиціонерів.

Реле напруги (його ще називають відсікач напруги) — це прилад, який відключає напругу вашої домашньої мережі, якщо вона виходить за встановлені межі. Зазвичай це приблизно 170-190 Вольт за нижньою межею та 250-260 Вольт за верхньою межею.

Цей прилад встановлюється в домашній щиток, він дуже простий у використанні, і, проте, надійно захистить вашу техніку.

Крім того, реле поділяються на однофазні та трифазні. Перші використовуються для захисту однофазних приладів. Причому, навіть якщо в будинку прокладено трифазну мережу, але однофазні прилади, досить поставити на кожну фазу однофазне реле. А от якщо на об'єкті працює трифазний двигун, то тут знадобиться спеціальне трифазне реле.

Рішення всіх цих проблем — захист від перенапруги від Компанії E.NEXT. Компанія пропонує якісну продукцію за доступною ціною.

Переглянути асортимент реле контролю напруги Компанії E.NEXT можна на сайті у розділі Реле контролю напруги V.