30 апреля 2021

Оновлення Conformity Certificate: E.NEXT вкотре підтвердили відповідність продукції європейським стандартам

Оновлення Conformity Certificate: E.NEXT вкотре підтвердили відповідність продукції європейським стандартам

Те відчуття, коли робота мотивує, додаючи наснаги та впевненості у наступному кроці. Коли ріст та розвиток в радість і хочеться знову та знову розповідати про досягнення Компанії. Ми вкотре підтвердили відповідність продукції E.NEXT європейським стандартам. Оновлено Conformity Certificate для кабельного коробу всіх типорозмірів. Особливо приємно те, що продукцію створено на українському виробничому майданчику E.NEXT-GROUP. Це одна з причин для радості та гордості — Команда E.NEXT прагне йти вперед, досягаючи нових рівнів розвитку!

Використовуючи інноваційні методи на виробництві, ми створили потужний фундамент для стабільної роботи та реалізації найсміливіших проєктів.

Останнім часом відбувалося багато різних подій, які дозволили розкрити наші нові сторони і можливості, подивитися на звичні речі з іншого ракурсу та зрозуміти скільки нового та цікавого навколо нас, поруч з нами і скільки ще попереду! Тому впевнено йдемо далі на шляху до здійснення найамбітніших мрій та підкорення поставлених цілей.

Все буде E.NEXT