20 октября 2021

Заряджайся з E.NEXT — E.CHARGE та BEON! XIX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»

Заряджайся з E.NEXT — E.CHARGE та BEON! XIX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»

Доброго дня, шановні друзі!

Сьогодні другий день виставки «Енергетика в промисловості» — івент зі статусом найкрутішої галузевої події. Нагадуємо, що це найкраща можливість відвідати Міжнародну спеціалізовану виставку та дізнатися багато нового про технологічні новинки та інноваційні рішення E.NEXT-Group.

Короткий фотозвіт першого дня виставки:











 

В другий день події вирішили приділити увагу одному з основних новинок бренду E.NEXT — E.CHARGE та BEON.

Telegram

BEON ЗАРЯДНИЙ ПРИСТРІЙ EV, СИНХРОНІЗОВАНИЙ З ВАШИМ БУДИНКОМ

Хотіли б ви заряджати свій електромобіль швидше без необхідності дорогого збільшення потужності? Хотіли б ви уникнути будь-якого ризику відключення електроенергії при одночасному використанні приладів та зарядки електромобіля? Хотіли б ви мати все це без величезних інвестицій?

BEON

НОВИЙ КРОК В ЗАРЯДЦІ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ

Можна заряджати ваш автомобіль при використанні побутових приладів. Його розумний датчик, легко додається до звичайної захисної панелі будинку, динамічно регулює споживання електромобіля в разі перевантаження системи будинку.

BEON

eHome BeON вимірює та інтерпретує споживання житла, генерує відповідний сигнал і відправляє його на зарядну станцію WallBox eHome, яка відповідним чином інтерпретує і змінює свій вихідний струм.

eHome BeON використовує моменти, коли будинок використовує менше енергії для зарядки EV, економлячи кошти та енергію.

E.CHARGE

Продуктовий напрямок E.CHARGE включає в себе набір продуктів і рішень, призначених для полегшення зарядки електромобілів (EV). Компанія E.NEXT прагне надати зручні рішення для зарядки електротромобілей в різних місцях, таких як міські вулиці, міжміські дороги і громадські або приватні автостоянки, для одного або декількох користувачів. Асортимент продукції E.NEXT пропонує широку продуктову лінійку, яка охоплює звичайну зарядку (AC) і швидку зарядку (DC).

E.CHARGE

Основні драйвери прогресу, розвиток енергетики, світові та вітчизняні лідери електротехнічної промисловості, інноваційні рішення та технологічні новинки продукції — це лише маленька частина інформації про виставку, яку ви маєте обов’язково відвідати.

Місце проведення виставки:

м. Київ, Броварський проспект, 15 (район станції метро «Лівобережна»), Міжнародний виставковий центр.

Схема проходу до стенду E.NEXT:

E.NEXT-Group приглашает на выставку «Энергетика в промышленности — 2018»

До зустрічі на виставці!

Все буде E.NEXT