3 ноября 2021

Новинки: Поповнення асортиментного ряду світильників PXF Lighting

Новинки: Поповнення асортиментного ряду світильників PXF Lighting

Компанія E.NEXT є офіційним українським партнером та дистриб'ютором PXF Lighting – польського виробника світильників та систем освітлення. PXF Lighting є членом Польської Асоціації Освітньої Промисловості, яка входить до складу Федерації спілки виробників світильників європейської організації Lighting Europe.

Стратегія виробника заснована на інвестиціях у нові технології та конструкторські рішення для виробництва світильників найвищої якості. Про успіх такого підходу свідчить не лише популярність продукції, а й велика кількість нагород.

Ми пропонуємо широкий асортимент промислового та торгово-офісного освітлювального обладнання європейської якості для різноманітних об'єктів.

Сфера застосування світильників PXF Lighting:

  • Офіси;
  • Громадські простори;
  •  Коридори, комунікаційні зони;
  •  Переговорні;
  •  Приймальні, виставкові зали;
  •  Торгові центри;
  •  Жилі приміщення;
  •  Виробничі приміщення;
  •  Лабораторії та ін.



Надійність та якість виробів підтверджує сертифікат системи контролю якості, який відповідає вимогам EN ISO 9001:2015. Окрім того, виробник надає 5 років гарантії на продукцію.

На нашому сайті представлені світильники та системи освітлення серій Fibra LED, Titan LED, Poker LS LED, Flash New LED, Fuzo LED, Modena Mini LED, LATTE IP54 LED, Finestra IP44 LED та ANTIVIRUS.

Світильники серії Fibra LED

Герметичні світильники Fibra LED від PXF Lighting виготовлені з полікарбонату та відрізняються високою механічною міцністю. Завдяки високому ступеню захисту IP66 може використовуватись у приміщеннях з підвищеною запиленістю та вологістю.

Матеріали: основа з удароміцного полікарбонату, дифузор OPAL, УФ-стабілізація, дифузор з полікарбонату, армовані скловолокном затискачі.
Установка: Накладна або підвісна.
Аксесуари: Затискачі з нержавіючої сталі.
Використання: виробничі цехи, склади, коридори, дослідні лабораторії.
Категорія світильників: промислові світильники.

Світильники серії Titan LED


Сучасні герметичні світильники з багатьма функціями. Ідеально підходять для освітлення проходів, коридорів, складських приміщень, складів та всіх типів промислових приміщень. Titan LED оснащений світлодіодними джерелами останнього покоління, закритими в алюмінієвому естетичному корпусі зі ступенем захисту IP66. Легке встановлення та плавне регулювання відстані між кріпленнями.

Матеріали: алюмінієвий профіль з електростатичним фарбуванням (стандартний колір: сірий). Загартоване скло (прозоре SH для версій: 45° та 65°, матове SH MAT для версій 100°). Наскрізне проведення за запитом. Елемент зменшення конденсації шляхом компенсації тиску в системах розподілу електроенергії.
Монтаж: підвісний, накладний.
Аксесуари: кронштейни для настінного монтажу.
Застосування: прибудинкові території, арки, виробничі цехи, склади, дослідні лабораторії.
Категорія світильників: промислові світильники.

Світильники серії Poker LS LED

Промислові світильники для світлодіодних джерел для лінійної установки. Монтаж освітлювальних приладів простий і не вимагає додаткових інструментів. Завдяки світлодіодам Poker LS LED дуже легкі та енергоефективні в експлуатації. Алюмінієвий відбивач оптимізує розподіл світла. Призначений для освітлення службових приміщень, складів та супермаркетів.

Матеріали: алюмінієвий профіль з електростатичним забарвленням (стандартний колір: білий), мікропризматичний дифузор (MPRM) із ПММА або OPAL дифузор із полікарбонату.
Установка: Підвісна.
Аксесуари: проста підвіска, електрична підвіска, S-подібний шарнір, ланцюг, невидимий лінійний шарнір, зчіпка для простої підвіски, ланцюгова зчіпка, торцева кришка, наскрізне проведення.
Застосування: торгові центри, виробничі цехи, склади, коридори, дослідні лабораторії.
Категорія світильників: Системи промислового освітлення.

Світильники серії Flash New LED

Світильники Flash New LED були розроблені для освітлення високих приміщень, де дуже важливою є енергоефективність.

Матеріали: корпус з алюмінієвого профілю (стандартний колір: чорний), загартоване скло, пофарбоване в сірий колір, світлодіоди COB, алюмінієві відбивачі з трьома кутами світлорозподілу, порошкове фарбування 1x або 2x сталевий кронштейн (стандартний колір: чорний), алюмінієва гіпсокартону – Г/К (стандартний колір: чорний).
Монтаж: навісний або настінний, підвісний, що вбудовується.
Аксесуари: маскувальна рамка для стель із гіпсокартону, 1x або 2x кронштейн (для навісного або підвісного монтажу), настінний кронштейн (для настінного кріплення), підвіс.
Використання: виробничі цехи, склади, спортивні зали, ігрові майданчики.
Категорія світильників: промислові світильники.

Світильники серії Fuzo LED

Світлодіодний світильник універсального застосування. Виготовлений з використанням енергозберігаючих світлодіодів із високою світловіддачею від відомих виробників. Fuzo LED мають блок живлення з коефіцієнтом потужності cos ϕ> 0,95. Версія 600x600 призначена для встановлення в підвісні стелі з видимою конструкцією, що несе. У версії 600x600 G/K є пружини для монтажу в гіпсокартонну стелю.

Матеріали: Каркас із листового алюмінію з електростатичним забарвленням (стандартний колір: сірий). Білий корпус із листової сталі. Мікропризматичний дифузор або дифузор із OPAL.
Монтаж: Гіпсокартонна стеля.
Застосування: коридори, приймальні, зали очікування, конференц-зали, офіси.
Категорія світильників: світильник для внутрішнього освітлення.

Світильники серії Modena Mini LED

Сучасний плафон Modena Mini – це продовження сімейства світильників Modena. Високоестетичний і має чудові параметри: стійкість до зовнішніх умов і УФ-променів зі ступенем захисту IP54. Доступний із аварійним модулем AW 3H. Можливість використання датчика руху (тільки у версіях 17W) або датчика денного світла.

Матеріали: Біла версія: основа та розсіювач із білого полікарбонату PC зі стабілізацією УФ-променів, що захищає світильник від пожовтіння. Сіра версія: сіра основа, розсіювач OPAL із полікарбонату з УФ-стабілізацією, що захищає світильник від пожовтіння.
Установка: Накладна, настінна.
Застосування: коридори, приймальні, зали очікування, туалети, аркади.
Категорія світильників: стельові.

Серія Latte IP54 LED

Прості класичні світильники підвищеного ступеня захисту на основі високоякісних світлодіодних джерел світла.

Матеріали: основа із пластику білого кольору. OPAL розсіювач із захистом від ультрафіолетового випромінювання. Ущільнення IP54.
Установка: поверхневий монтаж.
Застосування: вбиральні, коридори, приймальні, зали очікування.
Категорія світильників: світильник для внутрішнього освітлення.

Світильники серії Finestra IP44 LED

Енергозберігаючі декоративні світильники сучасної елегантної форми, оснащені світлодіодними джерелами світла. Finestra за універсальною формою та типом складання підходить для громадських просторів, конференц-залів, офісів, комунікацій, холів, сходових клітин. Першокласні блоки живлення змінного струму досягають cos > 0,95.
Увага: можливість встановлення «Active +» - системи енергозбереження, що самонавчається. Active + - це готове до роботи автономне рішення, що складається з драйвера світлодіода та невеликого датчика, вбудованого у світильник. Світильники, оснащені рішенням Active+, ідеально підходять для проектів ремонту, а також нових офісів, коридорів, зон відкритого планування тощо.

Матеріали: Корпус із листової сталі з електростатичним забарвленням (стандартний колір: сірий), мікропризматичний (MPRM) або дифузор OPAL.
Установка: Накладний, настінний, підвісний.
Аксесуари: проста та електрична підвіска.
Застосування: коридори, приймальні, зали очікування.
Категорія світильників: стельові.

Світильники серії Antivirus

Бактерицидні стерилізатори повітря призначені для безперервної роботи. Знижують концентрацію повітря таких мікроорганізмів, як віруси, мікроби, суперечки грибів тощо. буд. Світильник обладнаний механічним фільтром і лічильником робочого дня. Продуктивність світильника: до 38 м³/год.

Матеріали: Порошкове фарбування, алюмінієвий корпус (стандартний білий колір), стельове з'єднання у комплекті.
Монтаж: Стельовий, настінний, підвісний.
Аксесуари: Підвіс простий та електричний, настінний.
Застосування: операційні, дослідні лабораторії, операційні, санвузли лікарень, приміщення організацій, які здійснюють медичну діяльність, громадські об'єкти, офіси, приймальні, зали очікування, торгові центри, навчальні та виховні приміщення, навчальні класи, конференц-зали, вбиральні.
Категорія світильників: Повітроочисні світильники.

Асортимент E.NEXT-Україна складається із сертифікованої продукції, виробленої за європейськими стандартами якості. Більше корисної інформації про життя бренду, ви знайдете у Телеграм-каналі, а також на наших сторінках у Facebook та Instagram.

Купуй у партнерів!

Все буде E.NEXT