23 ноября 2021

З днем народження, E.NEXT! 17 років створюємо майбутнє

З днем народження, E.NEXT! 17 років створюємо майбутнє

Нам 17 років!

Не секрет, що Команда і бренд, за 17 років пережили багато змін, ребрендинг та регулярне оновлення напрямків роботи, що не може не радувати, адже в результаті ми зробили висновки і стали сильнішими, прокачавши, як слід професійні м'язи.

Лідерські позиції бренду E.NEXT на європейському ринку — головний доказ вірного руху Команди. Використовуючи сучасні формати в роботі, ми досягаємо поставленої мети, задаючи тренди на ринку електротехніки.

Люди, місця, звички — все змінюється. Ми з вами живемо у своїх екосистемах, поєднуючи маленькі простори у величезний світ E.NEXT. Він не схожий на інші світи, адже ми будуємо унікальне спільне майбутнє, спираючись одне на одного. Час іде, ми ростемо, еволюціонуємо, і цього світу нам же недостатньо. Але розвиваючись, завжди пам'ятаємо про важливе і ніколи не здаємося, адже попереду Команду чекає успіх.

Ми розпочинаємо нові проєкти, радіємо досягнутим результатам, колекціонуємо моменти, зберігаючи спогади, які роблять нас щасливими. Виявляється, що наш світ не має меж, адже, коли ти в Команді, всесвіт нескінченний і дивовижний.

Кожен із нас — сяюче світло, незгасна зірка, яка під впливом досвіду та спільної роботи, перетворюється на цілісну галактику E.NEXT.

Синхронне звучання сердець E.TEAM — це головне досягнення та безцінний ресурс Компанії.

E.NEXT — ЦЕ МИ!

Саме тут зібрана Команда найталановитіших друзів і Партнерів, яких об’єднує бажання підкорювати нові вершини, розвиватися та досягати поставлених цілей!

З днем народження, E.NEXT!

17 років створюємо майбутнє

Все буде E.NEXT