2 августа 2022

Відновлення української енергетики з Компанією Е.NEXT на форумі «Велике відновлення»

Відновлення української енергетики з Компанією Е.NEXT на форумі «Велике відновлення»

5 серпня 2022 року форум «Велике відновлення» збирає на єдиній̆ платформі представників державної̈ влади, керівників органів місцевого самоврядування, власників бізнесу, лідерів міжнародних і українських неурядових організацій.

Захід відбудеться на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» (вул. Амстердамська, 1, с. Березівка, Київська область) за підтримки й участі Міністерства розвитку громад і територій, Міністерства інфраструктури України та Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Свою участь у форумі підтвердили керівники міністерств, очільники де окупованих територіальних громад Київщини, а також представники приватного бізнесу, які будуть ділитися власними напрацюваннями та інструментами для ефективної відбудови.

Під час форуму розглянемо наступні напрямки діяльності, в обговоренні яких зможуть взяти участь всі зареєстровані учасники:

  • Післявоєнна відбудова та відновлення громад;
  • Юридичні аспекти та джерела фінансування;
  • Відновлення та розвиток української енергетики.

Компанія Е.NEXT також візьме участь у форумі та виступить зі своєю презентацією у блоці присвяченому відновленню української енергетики. Темою презентації будуть вирішення найпоширеніших і найгостріших проблем, з якими OTГ стикаються у повсякденній реальності.

Реєстрація на форум для відвідувачів обов’язкова за цим посиланням: https://bit.ly/3z5iZRr

Все буде Україна

Все буде E.NEXT