25 апреля 2023

Управління освітленням за допомогою астрономічних таймерів e.control.t10 та e.control.t10m від Компанії E.NEXT

Управління освітленням за допомогою астрономічних таймерів e.control.t10 та e.control.t10m від Компанії E.NEXT

Астрономічний таймер — це електронний апарат, що здійснює керування пристроями автоматики за попередньо встановленою програмою з урахуванням часу сходу/заходу сонця. Використання його у якості приладу, що керує вуличним освітленням, має значну перевагу у порівнянні зі звичайним таймером.

У пристрій закладена програма, що базується на географічних даних нашої планети та річних циклах сходу та заходу сонця. Насправді це виглядає так — при первинному налаштуванні у пристрій задаються координати певного місця розташування, а далі прилад в автоматичному режимі визначить тривалість світлового дня, час сходу та заходу сонця і відповідно до цього увімкне або вимкне освітлення. Також є можливість ручного корегування для забезпечення часу затримки або випередження спрацювання та здійснення переходу на літній та зимовий час. У разі коли астрономічного циклу недостатньо та необхідно створити більш гнучку систему керування (наприклад — світломаскування в комендантську годину), у таймері передбачено можливість налаштування програм увімкнення та вимкнення пристрою в межах астрономічного циклу.

Бувають одноканальні — e.control.t10m та двоканальні — e.control.t10 астрономічні таймери. Двоканальні можуть керувати двома незалежними лініями одночасно, кожною за індивідуальною програмою.

Асортимент

АртикулНайменування
i0310013 Реле часу астрономічне двоканальне e.control.t10
i0310035 Реле часу астрономічне одноканальне e.control.t10m

Все буде Україна UA

Все буде E.NEXT e.moji