27 апреля 2023

Датчики руху інфрачервоні серії e.sensor.pir від Компанії E.NEXT

Датчики руху інфрачервоні серії e.sensor.pir від Компанії E.NEXT

Останнім часом ці прилади набули широкої популярності та перестали бути спеціалізованим пристроєм або предметом розкоші, а стали засобом економії електроенергії.

Корисними такі прилади будуть як для зовнішньої установки (вуличне освітлення), так і для внутрішнього освітлення квартир, під'їздів, складів, коридорів тощо, тобто приміщень, в яких немає постійної присутності людей, проте часто виникає необхідність вмикати та вимикати світло.

Однією з важливих характеристик цих приладів є кут огляду, який може становити від 120 до 360 °. Відповідно їх поділяють на два типи:

  • Датчики без можливості регулювання кута огляду — сюди відносяться стельові варіанти, вони мають стандартний кут огляду 360°, їхній робочий радіус становить 6 м;
  • Датчики з можливістю регулювання кута огляду. Ці датчики встановлюються на стіну. Вони зручні тоді, коли є потреба тимчасового контролю певної зони. Можуть мати кут огляду до 270°.

Ці датчики не виробляють жодного випромінювання. Принцип роботи заснований на вбудованих інфрачервоних датчиках. Прилад сканує зону огляду і спрацьовує при зміні температури в певній області (появі людини). Датчики не реагують на повільну зміну температури поверхні (наприклад, внаслідок нагрівання сонцем).

Асортимент можна переглянути за посиланням: https://bit.ly/3NeEbvL

Все буде Україна UA

Все буде E.NEXT e.moji