19 октября 2023

Другий день виставки «Енергетика в промисловості 2023» — працюємо на всі 100

Другий день виставки «Енергетика в промисловості 2023» — працюємо на всі 100

Другий день виставки «Енергетика в промисловості 2023» успішно закінчився. Якщо першого дня з ранку трохи панувала напружена, майже нервова атмосфера, пов'язана з відкриттям, то другий день, з самого початку, в повітрі витав робочий настрій.

Відвідувачі виставки, серед яких багато постійних партнерів нашої Компанії, буквально переповнювали наш стенд.

Колеги та відвідувачі багато та активно спілкувалися, обмінювалися досвідом та знаннями.

Більшість цих зустрічей та дискусій продовжаться і після закінчення виставки. І це основна мета участі нашої Компанії у цій виставці. Активне спілкування не тільки з партнерами, що вже працюють з нами, але й потенційними партнерами.

На нас чекає третій та останній день виставки, і всі в Компанії E.NEXT вірять, що він буде не менш успішним, ніж два попередні. Ми дякуємо всім, хто вже прийшов на наш стенд, і з нетерпінням чекаємо на всіх, хто ще збирається відвідати нас.

Фотозвіт з другого та дуже насиченого дня додається.


XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»

Все буде Україна UA

Все буде E.NEXT e.moji