20 октября 2023

Закінчення XX Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергетика в промисловості»

Закінчення XX Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергетика в промисловості»

Ось і закінчилася виставка «Енергетика в промисловості 2023»

Останній день виставки – це не кінець роботи. Закінчився лише етап особистих зустрічей та нових знайомств на найбільшому електротехнічному форумі України. Має бути плідна співпраця, стимулом якої стала виставка «Енергетика в промисловості 2023». І поки на стендах проводився демонтаж обладнання, найдалекоглядніші учасники, у тому числі й наша Компанія, вже бронювали в офісі організаторів місця для участі у виставці наступного року. Участь у виставці дозволяє компаніям уявити свою продукцію на українському ринку, вивчити її кон'юнктуру, встановити міцні ділові відносини та укласти довгострокові перспективні контракти.

Дякуємо партнерам за активну дискусію на нашому стенді! Дякуємо відвідувачам за інтерес, бажання розвиватися та підтримку нашої Компанії E.NEXT!

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати! Все відбудуємо та відремонтуємо!


XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»XX Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості»

Все буде Україна UA

Все буде E.NEXT e.moji