5 июня 2024

Ярмарок вакансій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з участю Компанії Е.NEXT

Ярмарок вакансій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з участю Компанії Е.NEXT

Нещодавно в ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження відбулося масштабне святкування з нагоди Дня народження університету, яке поєднувалось з Днем гостинності та Ярмаркою вакансій за участю Кластера цифрової енергетики, одним із засновників якого є Компанія Е.NEXT. Ярмарок вакансій відвідали понад 200 майбутніх спеціалістістів — енергетиків, багато з яких визначилися з місцем свого подальшого працевлаштування.

Формат Дня гостинності передбачав зустрічі з випускниками шкіл і коледжів, які проявили високу зацікавленість та були вражені сучасним обладнанням, представленим на виставкових експозиціях.

Ми впевнені, що такий формат є цікавим як для бізнесу, так і для студентів. До зустрічі у травні наступного року разом з Компанією Е.NEXT!

Щоб нагадати, як минув цей насичений день, додаємо короткий фотозвіт.


Ярмарок вакансій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з участю Компанії Е.NEXTЯрмарок вакансій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з участю Компанії Е.NEXTЯрмарок вакансій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з участю Компанії Е.NEXTЯрмарок вакансій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з участю Компанії Е.NEXT

Все буде Україна UA

Все буде E.NEXT e.moji