11 июля 2024

Новинка від Компанії Е.NEXT – Iнфрачервоний датчик руху e.sensor.pir.07.black

Новинка від Компанії Е.NEXT – Iнфрачервоний датчик руху e.sensor.pir.07.black

нфрачервоний датчик руху e.sensor.pir.07 від Компанії E.NEXT створений для автоматичного керування освітленням, охоронними системами та електроприладами залежно від руху людей та інших об'єктів у зоні дії сенсора, а також від рівня освітленості. Ці датчики призначені для контролю руху і раціонального використання електроенергії. Датчик широко використовується для промислового, складського та житлового освітлення.

Для оптимальної роботи датчика рекомендується встановлювати його на висоті від 2,2 до 4 метрів. Він має затримку від 10 секунд до 7 хвилин, що означає, що освітлення буде вимикатися автоматично через задані інтервали після того, як датчик перестане реєструвати рух.

Крім того, датчик дозволяє регулювати світловий поріг спрацювання в діапазоні від 3 лк до 2000 лк, що дозволяє налаштувати його роботу залежно від потреб освітлення.

Цей датчик має великий діапазон дистанції виявлення, який становить 6 метрів. Його надійна та ефективна робота допомагає значно зекономити електроенергію, оптимізуючи освітлення відповідно до руху об’єктів та рівня освітленості.

Асортимент

АртикулНайменування
s061034 Датчик руху інфрачервоний стельовий e.sensor.pir.07.black(чорний), 360°, IP20

Все буде Україна UA

Все буде E.NEXT e.moji